perjantai 17. elokuuta 2012

Glitteriä paidassa ja laukussa

Heippa kullanmurut!

Nyt on ensimmäinen kouluviikko takana, mitkä on teidän fiilikset? Itselläni ainakin ihan hyvät. Koulussa tuntuu viihtyvän joka päivä paremmin. :)

Sitten tämän päivän asua. Päällä oli siis taas tuliaisia Turkista, tällä kertaa teepparin muodossa.




T-paita: Turkki

Farkut: KappAhl

Laukku: Aleksi13

Converset: Kookenkä (?)

Kaulakoru: Italia

Paidan ostin siis kolmellatoista eurolla jostain kojusta Turkista, ja ei siis ole mikään aito Bench. :D Vaikka periaatteessa mä en kyllä pidä mitään feikkivaatteita, mutta aattelin että menköön nyt, kun on noin jumalattoman söpö paita, ja vielä glittereitäkin! Mikäs on teidän politiikka feikkivaatteiden/-kenkien/-laukkujen suhteen? Mä en kyllä kulkis feikki Chanel-laukku kainalossa, kuten armas pikkusiskoni näyttää tekevän, enkä kyllä feikeissä Adidastossuissakaan. Teepaidat taas on vähän siinä rajalla, ja riippu tietysti myös merkistä. En kyllä feikki-burberrya pukisi, mutta tuo Bench nyt taitaa vielä mennä. Mutta, siis kertokaa omia mielipiteitänne. Onko teistä ihan ok käyttää feikkejä, vai vastustatteko henkeen ja vereen?

Tuon söpön pöllölaukun taas bongasin Aleksi13 alennusekistä, kahdellakympillä sain. Paljon on tullut shoppailtua Aleksissa, ja se taitaakin olla jo mun lempikauppa-listan kärjessä. Tuon kyseisen kaupan alesta vaan voi löytää sellaisia helmiä, ja yleensä vielä hyvillä alennusprosenteilla.

Näin tänään. Nyt taitaa Liana siirtyä tuonne teeveen äärelle, frendejä tuojottamaan. Huomenna olisi sitten ohjelmassa mennä vielä vikan kerran Lintsille. Joten näkyillään, murut!

Rakkaudella, Liananne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti